Vilken måltid!

Jag sitter här och tänker tillbaka på den underbara varma lördagskvällen då vi satt ute i Falköping och åt den mest vällagade middag jag nog någonsin ätit. Ja, det var så gott så Du måste lova att stanna till där och äta om du passerar, men glöm inte att boka bord. (Annars kanske du inte får smaka de underbara läckerheterna) Jag har bara fotat förrätten, för sedan fick vi  trevligt sällskap till bordet av cykelproffset Glenn Magnussons fru Eva, hon hade först tänkt sig en take away, men slog sig istället ner och förgyllde vår kväll. (Glenn var i Italien)
Så då glömde jag bort kameran.

Birdnest - Krispiga risnudlar med tigerräkor och äpplen i en thailändsk dressing till förrätt sedan följde,

Steak nua - Stekt oxfilé på varm gjutjärnstallrik. Serveras med ris, shiitakesvampsås och grönsaker och till sist

Gluay thod ice cream - Friterad banan med vaniljglass

http://www.aroy.se/

 

 

 
 

Kommentarer
Postat av: Ingrid

,mums vd det såg gott ut! .... Och vilken blomprakt du bjuder på. I år ligger jag efter i trädgården hoppas få lite hjälp i helgen. Här har annars varit Prio ett på granplantering

2013-06-04 @ 21:16:01
URL: http://farmoringrids.blogg.se
Postat av: Synskadad fyrabarnsmamma

Mums mums mums !!! Kan jag bara säga denna meny är precis i min smak!!! Ja, det ska vara fritterad bananen men glass mums mums mums.... Detta ska jag anteckna ner vågar inte riktigt lita på minnet ;) Man vet aldrig en dag kanske man passerar och då vill jag jättegärna prova deras mat :) Hihi är lite kinkig på mat... Många kramar Carina

2013-06-05 @ 10:22:49
URL: http://carinasnilssons.blogg.se
Postat av: Susanne Linnér

Ser onekligen gott ut!

2013-06-05 @ 21:23:11
URL: http://sussli76.blogspot.se
Postat av: Anna Filipendula Rudbeckia

Hjälpemej vad galet gott det ser ut..jag tror jag smäller av..lyckliga du som fått njuta av detta.

2013-06-06 @ 21:13:51
URL: http://filipendula.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0