förädlade lingon

Frysta lingon ner i grytan.
Koka och skumma....
mycket skum blir det...
Röra ner socker, men inte för mycket- lingonsylt
får inte bli för sött tycker jag.
Så nu klara vi oss ett bra tag, men det finns
mer lingon i frysen.
Tack för dem mamma & pappa!

Kommentarer
Postat av: åsa i åsele

Är allergisk mot lingon så för mig är det inte så bra bär. Men för dem som äter lingon är det ju fint att finna i frysen eller som sylt :)

2015-09-22 @ 11:04:43
URL: http://naltanorrland.blogspot.se
Postat av: Susanne

Hej! :)
Tack för alla dina fina kommentarer inne hos mig! ♡
Det är så lyxigt att göra sin egen sylt! Och mycket godare!
Ha en fin kväll!
Kram

2015-09-22 @ 15:53:22
URL: http://www.kolonilotta1.blogspot.se
Postat av: Min plats i solen

Åhhh,egen lingonsylt som är så gott! Och enkelt att göra dessutom. Lycka! :)

Vad roligt att du lyckades med ditt detektivarbete och hitta klätterväxten på min bild. Då var vi inte helt fel ute när vi funderade på clematis av något slag. Otroligt vacker var den iallafall. :)

Ta hand om dig vännen och njut av din lingonsylt.♥

Kram Lotta

2015-09-22 @ 16:40:32
URL: http://minplatsisolen.blogspot.com
Postat av: Ama de casa

Himla gott! Men jag får allt köpa min lingonsylt jag. Och då finns det bara en sort att välja på, så då tar jag den. Ganska enkelt, faktiskt. Inga svåra beslut... :-)

2015-09-22 @ 18:11:30
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Annika

Mmmm. vad gott. Kom just att tänka på då vi gick i småskolan och fick plocka lingon som de sen gjorde sylt av i skolbespisningen. Den var så god att till och med blodpuddingen gick att äta.
Onsdags kramen

2015-09-23 @ 17:37:06
URL: http://badtant.bloggo.nu
Postat av: Anna

Ser mumsigt ut...det röda guldet.

2015-09-23 @ 19:02:26
URL: http://filipendula.blogg.se
Postat av: Anki

Härligt med nykokt lingonsylt! Jag har några liter i frysen för kommande behov i vinter :)

2015-09-24 @ 07:42:32
URL: http://ankistankar.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0