koreanska tacos....

Jag marinerade entrécote i japansksoya, strösocker,
vitbalsamvinäger och vitlök i några timmar.
Gjorde en chiliaioli på ägg, senap, olja, chilipulver,
cayennepeppar, vitlök och vitbalsamvinäger.
Tillbehören är picklad rödlök
(lök, socker, vitbalsamvinäger, socker & salt),
rivna morötter, gurka,
sallad och rostade sesamfrön.
Mmm så gott! Taco till en ny nivå.
 
(Ett förtydligande - jag stekte köttet 
i en vanlig stekpanna. Jag stekte hela skivor
och skar dem i tunna strimlor efter)

Kommentarer
Postat av: Paula

Du tillagade alltså inte köttet mer än att det låg i marinad? Ingen stekning eller så? Då måste man veta att man fått tag på toppenkvalitet på kött, men det lät supergott. Finstrimlat kött vad jag kan se. Skulle passa i pörtet perfekt! Tack för tipset

2018-08-25 @ 20:25:50
URL: http://paulaz.se
Postat av: åsa i åsele

Mums.
Jag vet dock icke om jag vill äta rått kött ;-)
Om nu Du gjorde som Paula tror...

kram

2018-08-25 @ 21:04:19
Postat av: Ama de casa

Såg fantastiskt gott ut! Ja, utom det där orangea då... ;-)

Ha en härlig söndag!

2018-08-26 @ 09:17:36
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Anki

Mmmmm ... ser jättegott ut!
Kram

2018-08-26 @ 09:21:42
URL: http://ankisbildblogg.wordpress.com/
Postat av: FREEDOMtravel

Oj, gott! Låter som crossover! :)

2018-08-26 @ 21:14:21
URL: http://www.freedomtravel.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0