baka, baka

 litet pepparkakshus!
    
Degen smakar bra och den är väldigt foglig under kaveln.För bästa
resultat så kavlar jag mellan två bakplåtspapper, låter sedan delarna
ligga kvar på pappret - för då håller de formen bäst. Ihop sättningen
är en varm histora med smält strösocker i stekpannan. Det går rätt fort
att göra ett hus och inte är det så krångligt heller - utan är mest roligt.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Farmor

Så mysigt det är med ett pepparkakshus.
Så fint du fått det,så nu får det stå där
till ögonfägnad och dofta gott ! Kram !

2012-11-29 @ 08:52:06
Postat av: Anna ..svävar in..

Jaaa visst är det kuligt o juligt..och doftar gott gör det med..så fint det är!!!!

2012-11-29 @ 21:29:44
URL: http://filipendula.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0