Från lila...

...blomma till lila ärtbalja!
... jo det är helt möjligt!
Sedan har vi de vanligt skira gröna -
tycker det är så häftigt att man ser igenom dem.
Några fler solskensdagar, sedan kan jag börja att kalasa!
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna Filipendula Rudbeckia

Men du vilka coola baljor alltså..jag smälter. Så intressant så mycket det finns.

Vet du vad..jag har anmält mig till Nikon-School i okt i Jkpg. Ska lära mig att ta bilder. Du vet den där biljetten som fanns med i Nikonkartongen. Fick du en biljett?

2013-07-09 @ 09:37:01
URL: http://filipendula.blogg.se
Postat av: Mia

Åh så mumsigt med sockerärtor, vilken härlig primör att få njuta av, det är annat än chili, det!! :-)))
Kram på dig mitt i sommaren!

2013-07-09 @ 10:00:31
URL: http://www.matmia.blogg.se
Postat av: paula i pörtet

Nu börjar jag rentav undar i vilken växtzon du bor som har så otroligt härliga grönsaksodlingar? Här hos mig är det zon 7 och här hinner ingenting mogna om man inte kör med växthus.
Jag har senaste månaderna bojkottat de färska sugarsnapsen som kommer från andra sidan jordklotet och är hur dyra som helst. Handlar hellre från närmare håll och följer odlingssäsongen. Vitkålen är superbt god nu!
Kram

2013-07-09 @ 21:22:32
URL: http://paulaz.se
Postat av: Synskadad fyrabarnsmamma

Vad gullig du är som skickade receptet på dina jätteläckra bakelser!!! :) Jättetack ska du ha gulliga du! Jag har lite mycket just nu eftersom vi håller på att flytta och mannen min jobbar så jag städar för fullt i båda lägenheterna och packar. Sedan har vi en liten tjej som har verkligen fått smak på att gunga. När Wilma vaknar på morgonen så det första hon säger är just gunga. Hon kan verkligen vara ute hela dagen. Tur att hon har snälla bröder som hjälper till just nu. Det är jätte roligt att flytta men det kommer att bli ännu roligare att få tillbringa mer tid med barnen och så klart gungorna :) Det ska även bli jätteroligt att prova göra dina bakelser. Jag som inte har gjort egen maräng förut och det ska bli riktigt roligt att testa. Jag får ta Viktor till hjälp :) En jättestor kram till fina du :) carina

2013-07-09 @ 21:45:45
URL: http://carinasnilssons.blogg.se
Postat av: Synskadad fyrabarnsmamma

hej igen :) Jag glömde att säga vad spännande med din odling jag vet att jag har sagt det tidigare men jag menar verkligen det. Kram igen då Carina

2013-07-09 @ 21:49:53
URL: http://carinasnilssons.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0