kraft...

 
Vilken växtkraft det är, nu var det ju ett tag sedan jag satte ner Butternutfröna, men överleva vill de.
De tar för sig mer och mer, jag som trodde att de kunde samsas med några bönplantor - vi får väl se om bönorna klarar sig eller om pumpan tar över helt och hållet. De har nu börjat att söka sig utanför odlingsbädden - slingra sig ut på gräsmattan.
Gynnsamt väder verkar det vara - dvs mycket vatten!! 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Heléne

Vilken växtkraft! Växter som vill ha mycket vatten måste ju trivas riktigt bra just nu. Här har det regnat varje dag den senaste tiden... Ha en härlig lördagkväll! Kram från Östergården

2013-06-29 @ 17:57:50
Postat av: paula i pörtet

Visst blir det en pumpa? Har för mig att jag köpt butternutpumpa på hösten. Gillar pumpa, har inte smakat den mer än under de senaste par åren, den kom väl till Sverige med Halloweenfirandet?
Ha en fortsatt skön sommarhelg, här skiner det ena stunden för att åska o regna nästa. Man hinner inte tröttna på vädret!

2013-06-29 @ 20:15:57
URL: http://paulaz.se
Postat av: Ragnvi

Morning mitt i växtkraften! Har läst ikapp lite hos dig o njutit av underbara foton!
Kramen!
Ragnvi

2013-06-30 @ 06:53:31
URL: http://rankans.blogg.se
Postat av: Synskadad fyrabarnsmamma

Vad spännande med allt odling som pågår hos dig :) Har inte satt varken blommor eller ätbart i år. Ska försöka sätta några tomatplantor på vårt nästa boende.
Hoppas att Alice sår är bättre! Inget vidare alls när de små inte mår bra. Vilka färger är det på dina katter och vad heter den andra katten för jag såg visst attt du hade två stycken.
Varma jordgummbar mmmm de är som allra godast när de är just lite varma smälter så härligt i munnen mums. Altanen är stor som jag ska flytta till så det får plats med en hel del odling där i år blir det dock lite mindre av den saken tyvärr. Fast det kommer ju fler år :) Ha nu så bra och jag hoppas att du inte regnar bort ;) Många kramar Carina

2013-06-30 @ 07:47:41
URL: http://carinasnilssons.blogg.se
Postat av: Anna Filipendula Rudbeckia

Så spännande smörbönor är så gott. Du...jag bara älskar min Nikon..den kan precis allt som min andra är lite sämre på. Och tvärtom. Kompletterar perfekt det känner jag nu typ 1500 gotlandsbilder senare.

Dämbavägen är förstörd till min stora sorg..grr o morr på oljegrus. Det ska ju vara kritvit knagglig kalksten. Ja ja allt har sin tid.

Hur som haver så var veckan kolossalt givande. Finns inte bättre på vår jord. Hi hi frälst för alltid.

Växthuset är nu återställt..det växer vansinnigt mycket på en vecka. Men så härligt det är att vara ledig o bara knalla ut o in.

Kram från din syster i Småland.

2013-07-01 @ 09:45:33
URL: http://filipendula.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0