Portoro...

.. det blev den restaurang vi besökte flest gånger.
Bra service, trevlig personal och bäst av
allt det var rökfritt. Så är kommer en
bildkavalkad av lite vi smakat från deras meny!
   
Bruscetta, baconlindade dadlar, gambas al ajillo
   
canarian potatoes, musslor i vitt vin, vitlöksbröd
  
 Ravioli med ricotta och spenat, mer tapas, paella
  
focaccia, lammbog, pizza
   
T-ben stek, spaghetti carbonara, tapas tallrik
 
   
 Mer paella, och rosévin till det.
En och annan Cerveza Grande 
har det slunkit ner. 
 
Vi tar desserterna en annan dag!
 
 

Kommentarer
Postat av: Gemsofmylife

Underbara härliga matbilder mums vilken är favoriten ???
Hoppas helgen varit bra trots att solen höll sig undan idag
KRAMISAR

2017-01-22 @ 21:39:25
URL: http://gemsofmylife1.blogspot.com
Postat av: TantGlad

Härliga matbilder och du.....jag har åxo ätit paella i helgen, och det var för första gången faktiskt. Men det var gott.

Tack för fina bilder och stor kram fina bloggvän

2017-01-23 @ 05:16:26
URL: http://tantglad.bloggo.nu
Postat av: åsa i åsele

Mycket mat, go mat och underbara bilder :) kram

2017-01-23 @ 07:13:03
URL: http://naltanorrland.blogspot.se
Postat av: Anki

Oj så mycket god mat - härliga bilder!
Ha en bra dag!
Kram

2017-01-23 @ 08:39:13
URL: http://ankistankar.blogspot.se
Postat av: Ama de casa

TUR att du skrev att det var en favorit, så jag antar att ni var där flera gånger? Allt det där i EN måltid hade varit liiite mycket ;-)

Såg smarrigt ut!

2017-01-23 @ 08:57:20
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Farmor

Vilken härlig resa Ni haft! Med så mycket
god mat! Fint presenterat också!
Kram och ha det så gott här hemma
i väntan på våren !

2017-01-23 @ 16:05:50
Postat av: Paula

Haha, ja tack jag tar ölstopet! Klockan är över tolv så det är fullt tillåtet...
foccacia älskar jag liksom lamm men vad innebär canarian potatoes, nån sås som ligger över?

2017-01-24 @ 14:22:22
URL: http://paulaz.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0