koreanska tacos....
Jag marinerade entrécote i japansksoya, strösocker,
vitbalsamvinäger och vitlök i några timmar.
Gjorde en chiliaioli på ägg, senap, olja, chilipulver,
cayennepeppar, vitlök och vitbalsamvinäger.
Tillbehören är picklad rödlök
(lök, socker, vitbalsamvinäger, socker & salt),
rivna morötter, gurka,
sallad och rostade sesamfrön.
Mmm så gott! Taco till en ny nivå.
(Ett förtydligande - jag stekte köttet
i en vanlig stekpanna. Jag stekte hela skivor
och skar dem i tunna strimlor efter)
Kommentarer
Postat av: Paula
Du tillagade alltså inte köttet mer än att det låg i marinad? Ingen stekning eller så? Då måste man veta att man fått tag på toppenkvalitet på kött, men det lät supergott. Finstrimlat kött vad jag kan se. Skulle passa i pörtet perfekt! Tack för tipset
Postat av: åsa i åsele
Mums.
Jag vet dock icke om jag vill äta rått kött ;-)
Om nu Du gjorde som Paula tror...
kram
Postat av: Ama de casa
Såg fantastiskt gott ut! Ja, utom det där orangea då... ;-)
Ha en härlig söndag!
Postat av: Anki
Mmmmm ... ser jättegott ut!
Kram
Postat av: FREEDOMtravel
Oj, gott! Låter som crossover! :)
Trackback