mer pynt ute...

 
 

Den här gamla resväskan tog jag på en vind för snart 25 år sedan, jo jag frågade ägaren om lov dvs. farfars storasyster. (Hon och jag har bott i samma lägenhet/hus men med många års mellanrum.) En dag när jag gick upp på vinden i det där stora huset så fann jag flera skatter och jag ringde och frågade och hon sa: Ta allt du vill ha!

 

Hon hade ju säkert 10 år innan jag flyttade in i det där huset flyttat 30mil söder ut. (Lustigt att inga andra hyresgäster där emellan botaniserat i vindsutrymmet - eller så hade det tagit de riktiga skatterna)  Så jag gjorde som hon sa. Sen när jag flyttade från Småland till Östergötland så hamnade väskan på garagevinden hos mamma och pappa. Men nu har den fått en ny placering. Kände att den behövde komma ut och få friskluft efter säkert totalt 50-60 år på olika vindar.

 
 
 
 
 Det finns plats för en tomte också, men han får lugna sig lite till.....

Kommentarer
Postat av: Anki

Heja dej! Vilket underbart arrangemang du skapat! Du är verkligen duktig!
Ha en fin eftermiddag!

2020-12-01 @ 13:48:02
URL: http://ankisbildblogg.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Men OJ vad läckert! :-)

2020-12-01 @ 17:58:14
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Ditte

Vilken härlig återanvändning! Och så fint det blev. Du kan då verkligen få till det. Men jag antar den fina resväskan står under tak. I alla fall till viss del.

2020-12-01 @ 19:45:53
URL: http://dittemitti.se
Postat av: BP

Där fick du verkligen utlopp för din kreativitet igen. Läckert! Gissar att väskan trivs bättre utomhus än inne, eller rättare sagt så tror jag att den luktar ganska "illa" efter så många år på olika vindar. Den behöver nog luftas i ett par månader;-)

2020-12-01 @ 20:21:22
URL: http://bp-computerart.blogspot.com
Postat av: Paula

Vilken kreativ ådra du besitter, du skulle ju jobba med något dylikt, inredare, florist eller liknande. Vilken fin installation du fick till där, vad händer om snön börjar vräka ner eller om det blir många köldgrader? Den risken är ju stor här hos mig så det är ingen idé att ställa ut något som inte klarar kyla och väta.
Kramen

2020-12-02 @ 00:18:41
URL: http://paulaz.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0