Säkerhet...

Lock och  brandfilt plockar jag alltid fram innan jag hettar upp oljan. 
(180 gradig olja är inte att leka med)
 
 
Allt gick som planerat, årets struvor är klara. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Struvor har jag inte bakat på flera år. Vete fåglarna om jag hade fixat det nu. Men äta dem skulle jag säkert klara av. Ha en fin fjärde advent.

2020-12-20 @ 21:16:08
Postat av: Mia

Dom är ju så goda!! Men i år skippar jag struvbaket, har dragit ner väldigt mycket på både mat och bak i år...Ha det fint, kram!

2020-12-20 @ 21:47:07
Postat av: Ditte

Heja! Så fina de blev! Har aldrig bakat struvor men jag vet att mamma och mormor gjorde det. Och jag fick alltid några. Tur! Och de var alltid så goda.

2020-12-20 @ 22:58:38
URL: http://dittemitti.se
Postat av: BP

Alltså jag vet inte riktigt vad jag tittar på här, men en fritös har då alltid skrämt vettet ur mig. Speciellt en sådan där "hemmagjord" som din;) Min engelska make har än idag inte förstått varför jag tvärvägar att hetta upp olja i en vanlig kastrull. Å han som älskar pommes frites;-)

2020-12-21 @ 00:18:50
URL: http://bp-computerart.blogspot.com
Postat av: H i Östergård

Vilka fina struvor! Ser underbart goda ut. Jag har aldrig friterat något här hemma.

2020-12-21 @ 06:33:44
Postat av: Ama de casa

Säkerheten framför allt! Vad snygga dom blev. Hoppas dom smakar lika gott som dom ser ut att göra också :-)

Ha en "vin" start på veckan ;-) :-D

2020-12-21 @ 09:30:55
URL: http://https://amacasa.wordpress.com/
Postat av: Anki

Mums! Har följt dig länge och varje år visar du - och varje år tänker jag skaffa mig ett struvjärn ... men har jag gjort det? Nej! Visst är det knäppt!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0