Nu har de vaknat....

.... både fästingarna och grävlingarna. 
Tog en fästing i tisdags på Elvis. 
Idag på E4:an låg det en påkörd grävling. 

Kommentarer
Postat av: Ama de casa

Alla vårtecken är inte lika trevliga...

Ha en fin dag!

2020-02-20 @ 11:27:04
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: BP

Det verkar inte bara vara blommorna som vaknat tidigt idag utan också "ohyran". Hatar fästingar, trots att jag aldrig drabbats själv. Min man däremot har råkat ut för denna äckliga blodsugare en gång. Han märkte ingenting, tills jag observerade en stor oval ring på baksidan av hans arm. Det blev tio dagars antibiotika för honom.

Har aldrig sett en grävling irl, men på tiden vi hade ett grovsoprum i huset hade en grävling slunkit in där. Det stank nåt så förfärligt, så en granne kontaktade fastighetsskötaren. När han öppnade dörren höll han på att svimma. Åsynen och stanken av den döda grävlingen var visst ingen höjdare direkt.

2020-02-20 @ 21:44:13
URL: http://bp-computerart.blogspot.com
Postat av: Mia

Nämen fy, har dom otäckingarna vaknat, fästingarna alltså!! Huvva!

2020-02-21 @ 14:18:43
URL: http://tanthuset.blogg.se
Postat av: Paula

Fästingarna har väl dessvärre inte ens somnat eller legat i dvala denna miserabla vintersäsong. Man befarar invasion av dem när våren o sommaren kommer. Tittade på den fantastiska serien om Serengeti härom kvällen o där förekom faktiskt att små apliknande djur åt upp dem som satt på stora noshörningar (vill jag minnas) Hur som helst så var jag chockad av att se att de faktiskt dög som föda till någon, för jag har alltid hävdat att ingen i hela världen har någon nytta av fästingen. Förmodligen har jag fel, dags att importera fästingätande krabater?
Trevlig helg och kram från pörtet

2020-02-21 @ 22:27:32
URL: http://paulaz.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0