Fräsch

 
 
 
Jag fotade av receptet i en tidning, minns inte vilken tidning.
Pizzan var verkligen supergod, inte fet och tung utan mycket fräsch!
Jag tog genvägen med färdig pizzadeg från kyldisken och så hoppade av över att ringla olja över då den var klar. Däremot så tog jag några droppar olja och masserade in i grönkålen innan jag lade det på pizzan.
Ett pizzarecept jag kan rekommendera och man toppar ju så klart med det man tycker om, nästa gång den kommer ur ugnen kanske jag kompletterar med några skivor parmaskinka.
 
(För att se receptet i sin helhet, klicka på bilden, jag vet inte varför blogg.se beskär mina bilder i kanten då de publiceras. Då jag skapar inlägget ser jag hela bilden....)

Kommentarer
Postat av: Anki

Ser gott ut! Jag har "stulit" bilden med receptet - och ska testa någon gång :)

2020-10-26 @ 13:32:50
URL: http://ankisbildblogg.wordpress.com
Postat av: Paula

Jag har bara en tveksamhet över pizzan och det är grönkålen som jag inte lyckats bli kompatibel med! Men, jag älskar t.ex ruccola som ju funkar bra den också! Och jag älskar recept där man tar genvägar, skulle inte stå o göra egen pizzadeg till mig själv! Tack för tipset, ha en skön måndagskväll/Kram

2020-10-26 @ 19:18:28
URL: http://paulaz.se
Postat av: BP

Varför inte grönkål på en pizza, eller spenat, eller ruccola, eller parmaskinka. Jag tar nog den sistnämnda med svamp och toppar med Ruccola... tror jag;-)

PS. Så blogg.se har också börjat jävlas med sina användare. Plattformen verkar följa i blogspots och WPs fotspår - suck. DS.

2020-10-26 @ 21:19:02
URL: http://bp-computerart.blogspot.com
Postat av: Ama de casa

Såg himla smarrigt ut det där! :-)

Ha en finfin dag!
PS: Jag ser hela receptet i den första receptbilden från min laptop.

2020-10-27 @ 08:29:42
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Ditte

Gör då och då denna pizzavariant med c.f. Har dock inte testat med grönkål, men ska göra det. Har gjort den med olika sorters svamp och på med parmaskinka när det kommer ur ugnen och då också på med spenatblad eller ruccola.
Väldigt gott!

2020-10-27 @ 21:16:39
URL: http://dittemitt.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0