31a januari

en pion om dagen i januari, jag slutar med en  somrig pionbild på flera sorter. Det är en favoritplats att ta en kopp kaffe på och lyssna till humlorna. Tack för att ni stod ut...nu blir det ingen mer pionplåga förrän de åter börja blomma. Återkommer senare  med  skyltsöndag och tänk vi kan nu äntligen lägga en lång vintermånad bakom oss.
Skogslidens pionsorter: Cherry Hill, Yang Fei Chu Yu, Mother´s Choice, Bondpion Mutabilis Plena, Red Charm, Sarah Bernhard, Karl Rosenfield, Dr. Alexander Fleming, Barbara, Edulis Superba, Marchal Mac Mahon, Ursinow, Victorie de la Marne, Felix Crousse,  ”Ulla”,  Rosenpion, Feng Yu Luo Jin Chi, Ling Hua Cehn Yu, Bowl of beuaty, Buckeye Belle, Purple Spider, Fen Chi Jin Ju,  Duchesse de Nemuors,  Yang Fei Shu Yu, Mons Jules, Shirley Temple, Sara Bernhard,  Pink Hawaian coral, Barbara, Marcahl Mac Mahon, "Märta Maria", Cora Louise, Elsa Sass, ”Ester”, Bartzella, Raspberry Sundae, Primevere och säkert några fler.....

Kommentarer
Postat av: H i Östergård

Tack för alla vackra pioner. Nu får vi längta till sommaren och vänta på att du lägger ut nya fina pion-bilder. Ha det så gott denna kalla vinterdag.

2021-01-31 @ 09:05:57
Postat av: Ama de casa

Vilken tjusig pionfinal! :-)

Ha en härlig dag - förhoppningsvis lite mildare nu...

2021-01-31 @ 09:12:33
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Anki

En vacker avslutning på pionmånaden! Ser mysigt ut där!
Ha en fin söndag!

2021-01-31 @ 11:11:51
URL: http://ankisbildblogg.wordpress.com
Postat av: Micke

Då kan vi ju härmed se fram emot sommaren, man längtar ju dit.
Blir det något annat nästa månad nu ist för pioner?

Ha en fin dag.

2021-01-31 @ 11:35:03
URL: http://guldkryckan.blogspot.se
Postat av: Ditte

Stort tack för alla vackra pionbilder och de har verkligen förgyllt januari månad. Och du har väckt mitt pionintresse. Och slutbilden idag är så fin den också. Kan tänka mig att du gärna slår dig ner här bland dessa skönheter.
Ser fram emot fler pioner i vår. Eller när som....

2021-01-31 @ 18:07:56
URL: http://dittemitti.se
Postat av: BP

För en som jag som inte har några gröna fingrar var det en ren njutning att titta på dina bilder på olika pioner i 31 dagar. Stort tack för den färgglada presentationen:-)

2021-01-31 @ 18:13:21
URL: http://bp-computerart.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0