Dags att skörda...



Så ljuvligt med all lavendel. Både doften ute i trädgården och den torkade. Perfekt att göra lavendelbiscotti. Har smakat dem i Provence och kanske kan jag hitta dem här i Spanien. Men att göra egna är ju det absolut bästa-
Testar. Min kommentar föll bort....
Så ljuvligt med lavendel. Kan tänka mig att den den doftar gott. Lavendelbiscotti har jag smakat i Provence och kanske kan jag hitta några här i Torrevieja. Får ge mig ut och leta. Men givetvis är hemlagade allra bäst-
Bra att du påminde om lavendeln. Jag måste också se grill att skörda nu och hoppas jag har samma energi som du så jag sätter igång att baka med. Kram
Sådant har jag aldrig sett eller smakat, låter ju spännande minst sagt.
De doftar ju så gott de där, underbart på alla vis.
Ha nu en fin kväll. :)
Det var nytt för mig - lavendelbiscotti. Älskar ju doften av lavendel, men är inte så säker på att jag skulle vilja "smaka" doften.
Härligt att du tar tillvara det som trädgården ger! Jag läser just nu en ny svampbok där det ingår recept på t.ex glass med svamp! Låter det gott? Njae, det vete sjutton, men man ska inte döma innan man smakar. Jag är säker på att dina biscotti smakar underbart!
Men vilka konstiga blommor? Tror aldrig jag har sett såna förut... ;-)
Ha en skön dag!