Rena vinsten....

Igår hade jag tid hos frissan. Och när jag var nyklippt tog hon fram en påse med hemodlad paprika, zucchini, gurka och chili. Varsågod sa hon =) Hon har sin odling på en balkong i stan. Jag tackade och tog emot. Jag håller ju henne med fräscha blombuketter från trädgården så hon ville "betala tillbaka"

Ps nästan en mil betyder att jag promenera, fast idag blev det betydligt längre. För först gick jag min mil runda på morgonen och sedan nu på förmiddagen vart det 7 km promenad med min kompis. Gissa om jag är lycklig över att äntligen kunna röra på mig som jag vill utan att knät protesterar.  Det går alltid att bli lite bättre.....

(Läkare och sjukgymnast sa ju att så bra som knät är efter ett halvår efter operaration - så bra är det som kan bli. Men om man inte är näjd med resultatet.....Då vill det till att inte ge sig utan fortsätta att kämpa och tro att det visst kan bli bättre. NU har jag bevisat att det visst kunde bli bättre, min frihet är tillbaka!)

Nästa steg är att våga kliva upp på racercyklen igen. Där sitter man ju fast med fötterna på pedalen, jag är inte säker på att jag vågar koppla loss foten med att vrida knät så mycket riktigt ännu. En sak i taget, men jag är övertygad om att jag kommer nå det målet också - ge mig lite tid till =)

 


Kommentarer
Postat av: Micke

Så härligt att knät fungerar igen, inget kul när sinnet är på topp men kroppen säger stopp.
Grönsaker är inte fel att ha till hands, gott gott.

Ha nu en fin dag Lillasyster.

2022-07-14 @ 12:08:38
URL: http://guldkryckan.blogspot.se
Postat av: Åke

Friheten tillbaka så trevligt, ett stort grattis. Känslan är ju enorm. Racercykeln... byt ut tramporna till vanliga så kanske du törs prova lite försiktigt :) Friheten betyder ju så mycket. Inte illa att få paprika, zucchini, gurka samt chili. Zucchini vart jag offside på... strak eller svag?

2022-07-14 @ 13:31:46
URL: http://www.nacka144.se
Postat av: BP

Ge och ta när det är som bäst. Perfekt!
Ja, envishet betalar sig. Det är du ett levande bevis för. Otroligt duktigt av dig.
Sedan lärde jag mig nåt nytt om dig. Trodde det var din man som var cyklist, visste inte att du också var det.
Håller med Åke, byt ut tramporna.

2022-07-14 @ 20:37:42
URL: http://bp-computerart.blogspot.com
Postat av: Paula

Grattis till ett friskt knä! Som du kämpat! Men överdriver du inte lite nu, går du en mil varje morgon??? Djeeez, så långt går jag knappt under en hel dag uppdelat på tre hundpromenader! Men vet du, jag vred till knäet när vi var på stranden, så utsidan av knäet smärtar vid både böj och sträckning, o inte lite heller. Men när jag väl kommit igång och gått ett tag släpper smärtan. Alltid är det nåt...Och vilken snäll människa som delar med sig av godsakerna, även om det kanske var lite "ge tillbaka"...Bra att ni inte odlar samma grödor!

2022-07-14 @ 22:48:38
URL: http://paulaz.se
Postat av: Ama de casa

Vilka braiga presenter!
Skönt att det går så bra för dig och knäna nu :-)

2022-07-15 @ 08:51:45
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Ditte

Imponerande att ditt knä nu klarar allt detta.Men givetvis har all träning gett resultat. Bra jobbat. Och kanske kan du nu så smått och varligt testa cykeln igen.
Vad roligt med allt det gröna du fick och givetvis är din frissa glad för alla blombuketter du delar med dig av-

2022-07-15 @ 23:27:29
URL: http://dittemitti.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0